Tuesday, 25 July 2017

Lawatan Penanda Arasan Pusat Sumber Cemerlang SMK DABB

Lawatan penanda arasan ke Pusat Sumber Cemerlang SMK Dato’ Abu Bakar Baginda telah diadakan pada 25 Julai 2017. Tujuan lawatan tersebut diadakan adalah untuk mendapat maklumat tentang penyediaan fail, penerangan tentang aspek-aspek yang dinilai, perkongsian idea dan melawat PSS dan bilik-bilik khas sebagai persediaan untuk menyertai pertandingan Pusat Sumber Cemerlang peringkat negeri tahun 2017.

Lawatan ini disertai seramai sembilan orang guru yang diketuai oleh Puan Rohaidah binti Mohd Ali, selaku Guru Besar SK Taman Putra Perdana. Guru-guru yang menyertai lawatan ialah Puan Jumilah binti Ahmad (PK Petang), Puan Siti Rabiaah binti Mohammad, Puan Arnny Yusnita binti Md. Enarji, Puan Azlina binti Mat Isa, Puan Nurliza binti Ab Rahman, Puan Nor Arzah binti Hussin, Puan Rozimah binti Yaakob dan Puan Nur Malisha binti Omar.

Terima kasih buat SMK DABB atas kesudian menerima rombongan kami. Banyak yang telah kami perolehi hasil lawatan tersebut. Setinggi-tinggi penghargaan khususnya buat Pengetua dan Guru Media SMK DABB atas layanan yang sangat mesra dan penerangan yang sangat mendalam. Semoga SMK DABB akan berjaya dalam perjuangan APPSC peringkat kebangsaan yang dijangka akan berlangsung pada bulan Ogos ini. All the best!

Antara gambar-gambar yang dapat dikongsikan bersama sepanjang lawatan tersebut.

No comments:

Post a Comment